Masz wyłączoną obsługę języka JavaScript lub używasz starej wersji odtwarzacza Flash Player firmy Adobe. Pobierz najnowszy odtwarzacz Flash Player.

Wybrana dyskografia

  Dziwny jest ten świat, 1967

Dziwny jest ten świat, 1967

  Sukces, 1968

Sukces, 1968

  Czesław Niemen - Czy mnie jeszcze pamiętasz 1968

Czy mnie jeszcze pamiętasz 1968

     
  Niemen Enigmatic, 1969

Niemen Enigmatic, 1969

  Enigmatic I, 1970

Enigmatic I, 1970

  Russiche Lieder, 1973

Russiche Lieder, 1973

     
  Mourner's Rhapsody 1974

Mourner's Rhapsody, 1974

  Niemen Aerolit, 1974

Niemen Aerolit, 1974

  Postscriptum, 1980

Postscriptum, 1980

     
  Spodchmurykapelusza, 2001

Spodchmurykapelusza, 2001

 

Niemen Od początku I, 2002-2003

 

Niemen Od początku II, 2002-2003

     
 

41 Potencjometrów Pana Jana, 2007

 

Spiżowy krzyk, 2008

Kattorna 2009

Kattorna, 2009

     
 

Pamiętam ten dzień, 2011